Nu een uitvaart? Bel ons nu: 088 – 848 82 27
24/7 Online

Beoordelingen

"Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Amstel Uitvaarten toen onze vader plotseling overleed.

We hadden nog nooit een begrafenis hoeven regelen en er komt echt heel veel op je af. Dus het was echt heel fijn om mensen om je heen te hebben te hebben die overal verstand van hebben, zaken voor je regelen/bellen en mee denken ook over je budget.

Bedankt voor alles!"

Els

5

""Wij zijn zeer tevreden met Peter en Ria van Amstel Uitvaart. Het is uiteindelijk veel fijner zonder begrafenis ondernemer omdat je alles op je eigen manier kunt invullen en Peter voor “basis” zorgt die nodig is bij een uitvaart zoals de kist, de koeling, Ria die hielp met thuisopbaring en onze chauffeur was. Er is toch niets mooiers dan alles verder op je eigen manier te kunnen doen voor de uitvaart? Zo hebben we de dienst helemaal zelf gedaan en de kist beschilderd met alle kleinkinderen van onze vader. Perfecte service en allebei goed bereikbaar en altijd bereid al je vragen te beantwoorden. Ik zou zo weer een uitvaart met ze doen! Dank voor jullie hulp.""

Lia

5

"Uiterst goede ervaring betreft het professionele en respectvolle contact met Peter van Schaik, zowel de crematie van onze moeder als de administratieve en financiële afhandeling is naar alle tevredenheid verlopen. Er is alle ruimte voor eigen wensen en er wordt met je mee gedacht. Alle goeds betreft Amstel Uitvaarten!"

Marcel de Bruin

5

Thuisuitvaart en Top Uitvaarten zijn handelsnamen van Amstel Uitvaarten.